Joan Rover

Joan Rover

[CAT] + [ES]

- Català:
Joan Rover us ofereix en Wikiloc una àmplia selecció de rutes de diferents activitats, com senderisme, alta muntanya, camins de ronda, esports d'aventura, rutes culturals i rutes de muntanya en tot terreny.

Apassionat per la natura, la fotografia, els esports de muntanya i del motor, he ampliat la llista d'aficions afegint el tot terreny (4x4), un excepcional aliat i company de viatge que facilita arribar a llocs poc accessibles, ampliant així la possibilitat de fer noves i interessants rutes, gaudir d'espectaculars paratges, així com també de la fotografia i la natura.

Com a amant de la muntanya i dels espais naturals, el meu estil off road és respectuós amb el medi natural i gens agressiu, circulant sempre per camins i pistes forestals, sense sortir d'elles i a baixa velocitat, la qual cosa no vol dir que siguin sempre un camí de roses, d'aquí la necessitat d'un tot terreny.
Si el que cerques és un off road agressiu, amb trialeres i passos impossibles, no és aquí.

En la cerca de noves rutes, que prèviament dissenyo a casa per ordinador, intento incloure algun incentiu que faci de la ruta alguna cosa més que només conduir, encara que també m'encanta.
Tinc preferència per a arribar a espais naturals amb rius, llacs, salts d'aigua, muntanyes, despoblats, castells medievals, poblets aïllats i paisatge en general.

Des de fa uns quants anys organitzo sortides d'aquestes activitats, les de muntanya amb el grup "Colla Ferratera" i les de 4x4 amb el grup "Amics Wikiloc 4x4 Overland".

De tot cor, el meu agraïment a tots per veure les meves rutes, per escollir-les i sortir a realitzar-les i per el suport i ànim que em doneu amb els vostres apreciats comentaris i valoracions.

Si preciseu més informació, podeu contactar-me:
joanrover4x4@gmail.com
amicswikiloc4x4@gmail.com
joanrovermountain@gmail.com
collaferratera@gmail.com

Salut!


- Castellano:
Joan Rover ofrece en Wikiloc una amplia selección de rutas de diferentes actividades, como senderismo, alta montaña, caminos de ronda, deportes de aventura, rutas culturales y rutas de montaña en todoterreno.

Apasionado por la naturaleza, la fotografía, los deportes de montaña y del motor, he ampliado la lista de aficiones añadiendo el todoterreno (4x4), un excepcional aliado y compañero de viaje que facilita llegar a lugares poco accesibles, ampliando así la posibilidad de hacer nuevas e interesantes rutas, disfrutar de espectaculares parajes, así como también de la fotografía y la naturaleza.

Como amante de la montaña y de los espacios naturales, mi estilo off road es respetuoso con el medio natural y nada agresivo, circulando siempre por caminos y pistas forestales, sin salir de ellas y a baja velocidad, lo que no quiere decir que sean siempre un camino de rosas, de aquí la necesidad de un todoterreno.
Si lo que buscas es un off road agresivo, con trialeras y pasos imposibles, no es aquí.

En la búsqueda de nuevas rutas, que previamente diseño en casa por ordenador, intento incluir algún incentivo que haga de la ruta algo más que solo conducir, aunque también me encanta.
Tengo preferencia por llegar a espacios naturales con ríos, lagos, saltos de agua, montañas, despoblados, castillos medievales, pueblecitos aislados y paisaje en general.

Desde hace unos cuantos años organizo salidas de estas actividades, las de montaña con el grupo "Colla Ferratera" y las de 4x4 con el grupo "Amics Wikiloc 4x4 Overland".

De todo corazón, mi agradecimiento a todos por ver mis rutas, por escogerlas y salir a realizarlas y por el apoyo y ánimo que me dais con vuestros apreciados comentarios y valoraciones.

Si precisáis más información, podéis contactarme:
joanrover4x4@gmail.com
amicswikiloc4x4@gmail.com
joanrovermountain@gmail.com
collaferratera@gmail.com

Salud!

Członek od lutego 2013

Premium Member