Caminant pel País

Caminant pel País

508

Amb aquest escrit us volem presentar l'associació, Caminant pel País Valencià. Una associació que cal situar dins d'un marc de recuperació i reconeixement de la cultura i el territori del nostre País. I quina millor forma de moure'ns que caminant.
Volem conéixer la nostra terra, a ritme de caminada, no per aconseguir metes alpinistes sinó per visitar- comarca a comarca: les més properes i les més llunyanes; les valenciano-parlants i les castellano-parlants; les de ribera i les de muntanya; les de vora mar i les de terra endins. No només els pics emblemàtics, sinó també les valls i, sobre tot, els pobles: Patejar el País.
Volem conéixer la gent que ens acompanya i la gent que anem a visitar, les seves inquietuds, preocupacions, necessitats, anhels....Parlar mentre es camina, dialogar, discutir, gaudir del paisatge, d'una bona olla o d'un senzill entrepà a l'ombra d'una carrasca a la primavera o al beneït sol a l'hivern.
Només són necessàries unes bones espardenyes, bon sentit de l'humor, pocs complexos, curiositat i estima per la terra que es xafa.
Les eixides les farem una vegada al mes i eixirem des de l'escola Cervantes al voltant de les 8 del matí, perquè els diumenge s'estire i poder gaudir-lo més. Ara com ara, ve gent de totes les edats de Sueca, Riola, Polinyà, Albalat, Sollana i, prompte, esperem que de tots els pobles de la Ribera Baixa.

Członek od lutego 2012