Salvi26

Salvi26

586

No obris la boca si el que diràs no és més bonic que el silenci !!!

La veritat és que no sé per on començar!!!..però això si, sense pretencions i tranquil.litat, alhora timit.. home de poques paraules, només les justes!!

Al món en que vivim és difícil aportar noves coses, però mai dubtem de les nostres possibilitats... som importants en totes i cadascuna de les coses que fem, encara que et critiquin!!!! Amic dels meus amics i afortunat!! No pensis malament si no hi ha resposta, pot ser que estigui distret........ i sobretot.. amant dels silencis!!!!!

El Silenci Després de tot.... Qué és el silenci? Molt se'n diu sobre això.1- "El silenci no és l'absència de sons. És un estat tranquil en el qual pots sentir el que es mou en el teu interior, amb major claredat. "2- "En el silenci de la teva ànima s'amaguen els mes bells secrets del teu cor"3- "En el silenci de la naturalesa, sents xiuxiuejar a través dels ocells i altres criatures"4- "En silenci amb un amic es descobreixen meravelloses converses que la paraula seria incapaç de pronunciar" I... saps una cosa... per la meva tranquil·litat, resignació o, simplement autoconvenciment, adopto com a vàlides sobretot l'última.
- CERTIFICACIÓ PROFESSIONAL de Tècnic de So Especialitzat (Escola MICROFUSA Barcelona)- Extens recorregut sobre sistemes de sonorització professional. Fins a les configuracions més completes d'estudis digitals, coneixements relacionats amb les configuracions dels diferents tipus d'estudis i sistemes de sonorització i eines utilitzats en el camp professional del so.-Enregistrament en estudi, sonorització d'espectacles en viu, mastering digital.-Coneixements bàsics, referents a la configuració d'àudio.- Capacitats suficients per poder desenvolupar tasques com a assistent en una instal · lació de so.-Vint-i-cinc anys d’experiència en el món de la música com a compositor, productor i guitarrista en diferents grups musicals.-Més de cinc anys d’experiència en el món radiofònic com a técnic de so i locutor en diferents programes en l’emissora municipal Ponts Ràdio, tant en programes musicals com en altres programes de l’emissora.-Curs de guió radiofònic a càrrec de Produccions Umbilical a Barcelona, amb Adrià Quatrecases i Victor Correal (Catalunya Ràdio).-Coneixements sobre processament del so, els sistemes de sonorització digitals, etc. relacionats amb les configuracions i equipament d'estudis en qualsevol dels àmbits típics de treball; estudi de gravació, postproducció, mescla, so en viu ...

Członek od sierpnia 2011