Isard

Isard

939

Vaig d’excursió des de fa més de cinquanta anys. Vaig fer de monitor i hi vam dur els fills i ara el net; tots van acampar abans de caminar i junts hem recorregut el país.
Amb el temps, els nois ens van passar al davant i, seguint-los, hem incorporat talabard i cordes, piolet i grampons, raquetes... Junts hem fet, dos cops, el repte dels cent cims de la FEEC i moltes de les grans rutes circulars del Pirineu (carros, cavalls, senda, torb ...).
Vaig començar a redactar ressenyes a http:\\bit.ly/Adojo com un recurs pels monitors del grup de muntanya dels fills i uso wikiloc per a completar la col.lecció. Tots els itineraris que penjo corresponen a enregistraments sobre el terreny però tots han estat editats per a eliminar ecos del GPS, errors de navegació, marrades...

Els tracks són una referència complementària. No us deixeu mai mapa, brúixola i informació metereològica. A la motxilla sempre hi duc aigua, menjar, roba d’abric, guants, lot, recanvi de bateries pel GPS, crema solar, navalla, una corda de 30 m, cintes, mosquetons i un rappelador... i tot, tot, ho he usat algun cop per un contratemps per salvar algun pas complicat.
Si no disposeu de formació feu-vos acompanyar d’un guia expert. Seguir un track de muntanya no és el mateix que trobar la casa de la iaia amb el GPS del cotxe.

Członek od kwietnia 2008

Premium Member