Moving time  3 godzin 14 minut

Czas  4 godzin 44 minut

Współrzędne 5864

Uploaded 12 grudnia 2018

Recorded grudnia 2018

-
-
1 354 m
690 m
0
3,1
6,2
12,34 km

Obejrzane 63 razy, pobrane 2 razy

w pobliżu Famorca, Valencia (España)

Serrella. Ruta circular des de Famorca a la Mallada del Llop per la Canal.
Eixirem des de la plaça de la Font de Famorca per una pista asfaltada. En la primera revolta del camí deixarem a mà dreta la senda de pujada normal, per on més tard baixarem. Seguim pel camí de la Rabosa, que acaba convertint-se en un sender que remunta per la falda de la muntanya fins entrar en el barranc de la Canal.
En el coll abans d’entrar en la Canal esmorzem, amb bones vistes del poble Castell de Castell i la Serra de la Xorta.
Entrem en el barranc i pugem per sender ben definit que avança per una ampla vall flanquejada per parets bastant verticals. La senda ens porta per un coll a 1260 metres, des d’on girant a la dreta poden pujar al cim dels Aspres de Famorca 1309 metres.
Tornem enrere uns metres fins al coll i avancem uns 400 metres fins a un nou coll on a mà dreta també podem aguaitar a un pic 1295 m. Tornem uns pocs passos i comencem a pujar a la Mallada del Llop, per una lloma pelada on trobem traces de senda per tot arreu, nosaltres anem un poc ziga-zaga cap amunt al vèrtex geodèsic de la Mallada de Llop 1361 m., trobem vistes espectaculars al sud la vall de Guadalest amb la Serra d’Aitana enfront fins al Ponoig i el Puig Campana, al est les serres de la Xorta, Bèrnia, del Ferrer i Carrascar de Parcent. Al nord el Montgó, Cavall Verd, la Safor, Montdúver, Serra foradada i Benicadell, al oest la Carrasqueta, el Maigmó, Carrascar de la Font Roja i Montcabrer, seguim des del cim pel cordal de la serra en direcció al Morro dels Regalls 1319 m., amb bones vistes del Pla de la Casa que tenim enfront.
Baixem per la dreta, fins altre coll, on aprofitem per a pujar a un nou pic a pocs metres 1296 m. amb bones vistes del Barranc del Moro i Fageca, tornem al nostre camí i abaixem per l’ombria de la Serrella, fins a una nevera de grans dimensions i bastant be conservada, uns pocs metres més avall trobem la Font del Noguer. Des d’ací baixem per una senda de ziga-zaga fins a Famorca.
=======================================================================
Serrella. Ruta circular desde Famorca a la Mallada del Llop por el Canal.
Saldremos desde la plaza de la Fuente de Famorca por una pista asfaltada. En la primera curva del camino dejaremos a mano derecha la senda de subida normal, por donde más tarde bajaremos. Seguimos por el camino de la Rabosa, que acaba convirtiéndose en un sendero que remonta por las faldas de la montaña hasta entrar en el barranco del Canal.
En el collado antes de entrar en el Canal almorzamos, con buenas vistas del pueblo Castell de Castells y la Serra de la Xorta.
Entramos en el barranco y subimos por sendero muy definido que avanza por un ancho valle flanqueado por paredes bastante verticales. La senda nos lleva hacia un collado a 1260 metros, desde donde girando a la derecha se puede subir a la cumbre dels Aspres de Famorca 1309 metros.
Volvemos atrás unos metros hasta el collado y avanzamos unos 400 metros hasta un nuevo colladito donde a mano derecha también podemos acechar a un pico 1295 m. Volvemos unos pocos pasos y empezamos a subir a la Mallada del Llop, por una loma pelada donde encontramos trazas de senda por todas partes, nosotros vayamos un poco zigzag hacia arriba al vértice geodésico de la Mallada del Llop 1361 m., encontramos vistas espectaculares en el sur el valle de Guadalest con la Sierra de Aitana enfrente hasta el Ponoig y el Puig Campana, al este las sierras de la Xorta, Bèrnia, del Ferrer y Carrascar de Parcent. Al norte el Montgó, Cavall Verd, la Safor, Montdúver, Serra Foradada y Benicadell, al oeste la Carrasqueta, el Maigmó, Carrascar de la Font Roja y Montcabrer, seguimos desde la cumbre por el cordal de la sierra en dirección al Morro dels Regalls 1319 m., con buenas vistas del Pla de la Casa que tenemos enfrente.
Bajamos por la derecha, hasta otro collado, donde aprovechamos para subir a un nuevo pico a pocos metros 1296 m. con buenas vistas del Barranco del Moro y Facheca, volvemos a nuestro camino y bajamos por la umbría de la Serrella, hasta una nevera de grandes dimensiones y bastante bien conservada, unos pocos metros más abajo encontramos la Fuente del Noguer. Desde aquí bajamos por una senda de zigzag hasta Famorca.

Komentarze

    You can or this trail