-
-
797 m
569 m
0
3,0
6,0
11,92 km

Obejrzane 1019 razy, pobrane 40 razy

w pobliżu Lliurona, Catalunya (España)

RECORDA si et posiciones sobre " Veure més " (de color blau) que esta al final de la descripció del recorregut, enllaçaràs amb el programa Picasa que te les fotos de l'excursió.

Arribada- sortida: Coll de les Canals del Carig (Lliurona).
Per fer aquesta excursió, en la zona de les Lloredes, cal tenir EXPERIÈNCIA EN SABER RASTREJAR VELLS CAMINS. Dins del Clot del Torrent de Lliurona és una zona fosca per el GPS. Vam refer fites i en vàrem fer moltes de noves que us seran d'ajuda en aquesta zona. Aquesta excursió me va ser possible de fer gràcies al assessorament d'en Josep Genoher.

Anirem per la pista emporlonada (direcció nord). Una mica més amunt del Coll de la Creu deixarem la pista i agafarem una altre pista de terra que marxa tot pujant (direcció nord-oest, senyals de pintura groga) va tot passant per el Cementiri a l'Hostal de l'Arç (privat) i d'aquí per un camí al veïnat de Lliurona, on trobem l'església de Sant Andreu de Llorona (Lliurona), Catalunya Romànica, Vol. IV La Garrotxa, Pàg. 122.
La baixada (senyals de pintura groga) la farem creuant el petit veïnat en direcció al sud-oest per baixar a trobar la casa de Can Vim, on agafarem la pista forestal que seguirem fins trobar una cruïlla. En aquest punt deixarem la principal i agafarem una de secundària que marxa en direcció al sud-oest i que ens portarà a la Collada dels Trulls on trobem una cruïlla de quatre pistes.
N'agafarem una, de molt aperduada, que continua baixant en direcció al sud-oest i que en el seu final esdevé camí (no té senyals de pintura, però si alguna fita), que ens portà a trobar una pista forestal en les restes de la casa dels Trulls. Seguirem aquesta pista en direcció al nord-oest per poc després trobar una cruïlla de pistes.
Anirem per la que segueix tot baixant en direcció al nord-oest(direcció Sadernes), fins trobar una cruïlla per la cara nord (té una fita) on surt el camí que marxa força planejant (és el camí de les Lloredes). Aquest camí primer ens portarà a trobar un caire de Roques des d'on podrem gaudir d'uns dels cingles mes feréstecs de l'alta Garrotxa.
Continuarem pel camí que puja una mica i després entra en la cara obaga, per marxar en direcció al nord-est on comença un lleuger descens fins anar a trobar el Torrent de Lliurona. En el recorregut d'aquest camí anirem passant per antigues places carboneres.
El creuarem pel lloc on hi ha una gran pedra en el seu centre. A l'altre costat trobem una entrada que ens puja a una plaça carbonera (a uns 4 metres a sobre del Torrent). Per la cara de Ponent de la plaça carbonera surt el camí que marxa al nord-oest.
Més endavant el camí té una cruïlla. Anirem pel que marxa en lleuger descens tot resseguint el Torrent per sobre, per més endavant anar resseguint la paret del cingle fins que trobem la Cova de les Lloredes.
La tornada la farem desfent el camí de l'anada fins a la casa dels Trulls on seguirem la pista (direcció a Llevant) que ens pujarà al costat de la Collada dels Trulls per continuar fins trobar la pista principal que va a la casa del Puig i que seguirem en direcció al nord-est per retornar al Coll de les Canals del Carig.

Cartografia Editorial Alpina, mapa Alta Garrotxa.

View more external

Waypoint

Collada dels Trulls

Waypoint

Coll de la Creu

Waypoint

Hostal de l' Arç

Waypoint

Can Vim

Waypoint

Cruïlla

Waypoint

Mirador

Waypoint

Cova de les Lloredes

Waypoint

Deixar Pista

Waypoint

Aulina Monumental

Waypoint

Cementiri

Waypoint

Cruïlla

Waypoint

Font

Waypoint

Mirador

Waypoint

el Pedro de la Creu

Waypoint

Plaça carbonera

Waypoint

Torrent de Lliurona

Waypoint

St. Andreu de Lliurona

Waypoint

els Trulls

2 Opinie

You can or this trail