-
-
1 053 m
740 m
0
1,7
3,3
6,62 km

Obejrzane 804 razy, pobrane 43 razy

w pobliżu Lliurona, Catalunya (España)

RECORDA si et posiciones sobre " Veure més " (de color blau) que esta al final de la descripció del recorregut, enllaçaràs amb el programa Picasa que te les fotos de l'excursió.

Sortida - arribada: Coll de les Canals del Carig (Lliurona).

Aquesta excursió la va fer el Centre Excursionista d'Olot (CEO), el dia 11-12-16 amb motiu de la portada del pessebre al Puigpedrós de Lliurona.

Anirem un tros per la pista emporlonada que va a trobar la carretera del Mont (direcció sud-est). En trobar la primera cruïlla, la deixarem, per agafar la pista que marxa tot pujant (direcció sud-est, senyals de pintura groga ). De seguida per la cara nord tenim el Roure monumental de la Font del Bac que també trobem una mica més amunt al costat de la pista.
Continuarem per la pista i poc després tenim el Roure monumental dels Capellans per la cara nord, a sota de la pista. La pista més endavant esdevé camí, que ens pujarà a trobar el lateral del Pla de la Tomba on deixarem el camí senyalitzat que continua fins el Santuari de la Mare de Déu del Mont i agafarem un rastre aperduat que puja pel caire de la muntanya (direcció a ponent) que ens portarà al Pla del Vi on podrem gaudir del seu magnífic mirador.
Continuarem per la punta nord oest del Pla i seguirem uns senyals de pintura rosa (també en tenim alguna de blava) que ens portaran pel costat de la carena per anar al Puig de Torroella i una mica més endavant tenim una cruïlla. Deixarem el que marxa tot seguint la carena i nosaltres agafarem un que baixa uns pocs metres i marxa al nord-oest (també senyals de pintura rosa) fins que ens portarà a uns 50 metres. Aquí deixarem el rastre que hem vingut seguint i anirem en direcció nord com uns 50 metres per trobar el cingle on tenim un roure molt gran trencat.
Pujarem al Puigpedrós, seguint pel costat del cingle i pel caire per anar a la seva punta nord-oest on tenim un magnífic mirador. La tornada la farem en direcció al sud-oest per anar a trobar el rastre (senyals de pintura rosa), que hem deixat per pujar al cim del Puigpedrós, i que trobarem a sota de la Tossa d'Espinau, per la cara nord-est.
A partir d'aquí el rastre és molt fresat (continuem tenim senyals de pintura rosa) i ens baixarà pel mig del bosc, fins trobar una vella pista forestal que seguirem i que ens baixarà per la zona coneguda com de les Alzines del Lladre per arribar al Pla de Montosa on tenim la pista que puja de Beuda i que seguirem en direcció nord-est per tornar al nostre punt de sortida.

Cartografia Editorial Alpina: mapa Alta Garrotxa

View more external

Waypoint

Deixar Camí Senyalitzat

Waypoint

Puigpedrós

Waypoint

Pla de Montosa

Waypoint

Cruïlla Pedró de Montosa

Waypoint

Font del Bac

Waypoint

Mirador

Waypoint

Mirador

Waypoint

Pla de la Tomba

Waypoint

Pla del Vi

Waypoint

Roura de la Font del Bac

Waypoint

Roura dels Capellans

Waypoint

Coll de les Canals de Carig

Waypoint

Deixar camí del Mont

Waypoint

Deixar Camí de la Tossa

Komentarze

    You can or this trail