Moving time  37 minut

Czas  jedna godzina 8 minut

Współrzędne 742

Uploaded 19 grudnia 2017

Recorded grudnia 2017

-
-
44 m
-8 m
0
1,5
3,0
6,04 km

Obejrzane 117 razy, pobrane 5 razy

w pobliżu Sant Pere, Santa Caterina i La Ribera, Catalunya (España)

Gòtic Barcelona
Building of interest

Santa Maria del Mar

Santa Maria del Mar Chaima Nom de l'obra: Santa Maria del Mar Cronologia - Data: S. XIV / 1329 i 1383. Autor: Berenguer de Montagut, Ramon Despuig. Descripció Temàtica: Basílica menor Descripció Tècnica: G4 (Volta de creueria) G7 (d’arc apuntar o ogival) G8 (rossasa) Imatge (mínim 2 -interior / exterior-) La Basílica de Santa Maria del Mar, antigament Santa Maria de les Arenes, és una església de tipus gòtic català, al barri de la Ribera i construïda entre 1329 i 1383.
zdjęcie

Capella de Santa Àgata

Santa Àgata Nom de l’obra: Santa Agatha Cronologia - Data:Durant el segle XII i el XV Autor: Jordi Casadevall i Alfred Pastor Descripció Temàtica: Capella Descripció Tècnica: G7(portes i finestres arc apuntat) G9 (gàrgola) ROMÀNIC G6 (volta de canó) muralla En especial la capella des santa Àgata està construida sobre la antiga muralla romana de Barcino. Concretament, les parts de una de les parets de la capella i la gran torre esta construida sobre una antiga torre vigia de la muralla, va estar adaptada per ficar-li la campana, medeix uns 40 m. Està situada al davant de la plaça Ramon Berdeguer
zdjęcie

Catedral de BCN

Nom de l'obra: Catedral de Barcelona Cronologia - Data: Durant els segles XIII al XV Autor: Façana: Josep Oriol Mestres; cimbori: August Font i Carreres Descripció Temàtica: Catedral Descripció Tècnica: G4 (volta de creueria i girola), G6 (vitralls), G7 ( les obertures (portes i finestres) són d’arc apuntat o ogival), G8 (rosassa) i G9 (pinacles, garbets i gàrgoles) Recerca: . La catedral es va construir durant els segles XIII al XV al mateix lloc on hi havia hagut una catedral romànica, i encara abans una de paleocristiana (art produit entre els anys 200 i 500 d.C). La catedral està dedicada a la Santa Creu, i a Santa Eulàlia, patrona de Barcelona
zdjęcie

Casa de l'Ardiaca

Nom de l'obra: Casa de l’Ardiaca. Cronologia - Data: S. XV-XVI, XIX, XX Autor: No se sap el autor però va ser comprada per Josep Altimires. Descripció Temàtica: Edifici, casa, palau i monument Descripció Tècnica: G2( es un palau, casa…), G7 ( portes i finestres en forma d’arc apuntat), G9 (finestres atrompetades) Imatge Recerca:L'estructura, globalment, és de caràcter gòtic, encara que alguns detalls esculturals continguin motius del Renaixement italià. Té una bústia modernista. Al llarg dels anys, ha sofert diverses remodelacions i ara es troba integrada amb la casa del Degà, un palau renaixentista que toca al pla de la Catedral.
zdjęcie

Palau episcopal

Nom de l'obra:Palau episcopal Cronologia - Data: Té el seu origen en el segle XIII i no té un final determinat però la façana es va acabar el S. XVIII Autor: Ha tingut bastants arquitectes però el que destaca més és Enric Sagnier. Descripció Temàtica: Palau i Palau Episcopal Descripció Tècnica: ROMÀNIC:G6(volta de canó)en les finestres i vitralls,G7 Arc de mig punt. GÒTIC:G6 Vitrall per il·luminar el palau Recerca: El palau està construit basat en molts estils de construcció des del romànic i el gòtic fins el neoclassicisme.Aquest edifici va tenir moltes re construccions i la més important la de la façana que dona al carrer.
zdjęcie

Palau de la generalitat

- Nom de l'obra: Palau de la Generalitat de Catalunya - Cronologia - Data: S. XV, XVI-XVII - Autor: Marc Safont, Josep Puig i Cadafalch, Joan Rubió i Bellver, Pere Joan, Pere Blai, Miquel Garriga i Roca, Mateu Capdevila, Josep Borí - Descripció Temàtica: Edifici, casa, palau i monument - Descripció Tècnica:G2( es un palau, casa…), G7 ( les obertures (portes i finestres) són d’arc apuntat o ogival) - Imatge (mínim 2 -interior / exterior-) - És un dels pocs edificis d'origen medieval a Europa que es manté com a seu del govern i de la institució que el va construir, la Generalitat de Catalunya. El Palau de la Generalitat és un dels símbols més preuats de Catalunya.
zdjęcie

Capella de Sant Just i pastor

Nom de l'obra: Sant just i pastor Cronologia - Data: S. XIV-XVII Autor: No se sap el autor Descripció Temàtica: Catedral, monestirs, Gran edifici religiosos Descripció Tècnica:G7(portes i finestres arc apuntat) G6(volta de cano) muralla G8(rosassa) G9(gargola)ROMANIC Recerca: L’esglesia sant just i pastor és una església gòtica situada a la plaça del mateix nom del Barri Gòtic de Barcelona. Va ser construïda sobre els fonaments de l'anterior temple romànic.
zdjęcie

Santa Maria del Pi

- Nom de l'obra: Santa Maria del Pi - Cronologia - Data: S. XIV, XV-XVI - Autor: Guillem Abiell, Francesc Basset, Bartomeu Mas, Pere Castelló, Pau Mateu - Descripció Temàtica: Basílica - Descripció Tècnica: G1 , G4 (volta de creueria i girola), G7 ( les obertures (portes i finestres) són d’arc apuntat o ogival), G8 (rosassa) - Imatge (mínim 2 -interior / exterior-) - L'església del Pi està documentada des del 987. Tot i que hi ha la tradició que existia en el mateix lloc una capella ja en el segle V. A l'entorn d'aquesta primitiva capella es va anar formant a partir del segle IV un dels primers ravals de la Ciutat fora muralles anomenat la Vilanova del Pi que, a poc a poc, va anar conformant l'actual barri.

Komentarze

    You can or this trail