-
-
547 m
232 m
0
2,0
4,1
8,16 km

Obejrzane 3437 razy, pobrane 58 razy

w pobliżu Cabrera d'Igualada, Catalunya (España)

Una de les excursions més populars de Vallbona d'Anoia. Sortim de la Plaça de l'Església de Vallbona, baixem cap al Carol, passem pel tunel sota la via del carrilet i comencem a pujar cap el repetidor. Trobem rampes de fins al 18-20% de desnivell. Arribem a dalt i ens desviem cap a la Creu de Miramar on comencem un descens molt pedregós en part, fins a la rotonda de l'estació de Capellades. Recorrem uns 200m per la carretera i ens desviem direcció al Camí Ral fins a Vallbona. Acabem l'excursió en el punt d'inici, la Plaça de l'Església.
A l'inici podem agafar aigua a la mateixa Plaça.
En la part alta d'aquesta ruta gaudim de vistes de Vallbona, part de l'Alt Penedés, Capellades, Anoia central....
-----------------------------------------------------------
Una de las excursiones más populares de Vallbona d'Anoia. Salimos de la Plaza de la Iglesia de Vallbona, bajamos hacia el Carol, pasamos por el tunel bajo la vía del carrilet y empezamos a subir dirección el repetidor. Encontramos rampas de hasta el 18-20% de desnivel. Llegamos arriba y nos desviamos hacia la Cruz de Miramar donde empezamos un descenso muy pedregoso al principio, hasta la rotonda de la estación de Capellades. Recorremos unos 200m por la carretera y nos desviamos dirección al Camí Ral hasta Vallbona. Terminamos la excursión en el punto de inicio, la Plaza de la Iglesia.
Al inicio podemos coger agua en la misma Plaza.
En la parte alta de esta ruta disfrutamos de vistas de Vallbona, parte del Alto Penedés, Capellades, Anoia central (Igualada)....

1 comment

  • Zdjęcie Pilar18

    Pilar18 2017-11-28

    I have followed this trail  zweryfikowane  View more

    No és una bona ruta a seguir. Molta pista fins dalt, no te punts d’interés, i a la baixada el camí és tallat pq la pedrera ja treballa en la zona. Per acabar d arrodonir la mala ruta, surt a la carretera amb cotxes que van i venen de totes bandes, és una rotonda i costa de entrar al camí ral que ens porta de retorn on recomana deixar el cotxe. Amb això no vull dir pas que la persona que la va pujar no ho fes bé. Potser en el seu moment era bona però ara, no!

You can or this trail