-
-
121 m
-4 m
0
3,3
6,6
13,24 km

Obejrzane 223 razy, pobrane 16 razy

w pobliżu Tossa de Mar, Catalunya (España)

Camí de ronda que inclou un tram de platgetes molt maques, les que ens van agradar més es troben de la Cala Es llevador fins la platja de Portopí.

Resum de temps:
- 0h 00' Tossa de Mar
- 1h 20' Cala es Llevador
- 1h 40' Platja Llorell
- 2h 20' Cala Morisca
- 2h 50' Platja de Canyelles
- 4h 07' Caleta d'en Trons
- 4h 38' Lloret de Mar

Nosaltres aparquem el cotxe a Lloret de Mar i després d'esmorzar a peu de platja ens diriguim a una parada de bus, aprop de l'estació d'autobusos, per agafar el N2 que ens portarà en 15' a l'estació de bus de Tossa de Mar.

Desde Tossa de Mar voregem la Vila Vella enmurallada (no la visitem ja que ja l'hem visitada en alguna altra ocasió) i anem cap a la cala d'es Codolar. Després seguim el GR per un camí ben senyalitzat i de pujada fins els miradors des Cards. A partir de l'ultim mirardor deixem el GR i sguim el camí que segueix per la costa, senyalitzat amb punts blaus i que discorre per camins estrets i relliscossos.

Arribant a la cala Llevadó tenim unes vistes de les platjes successives que visitarem a continuació. Passem per la Cala d'en Carlos, on sembla que el camí s'acaba, però al final de la cala podem vorejar les roques fins trobar la següent cala, Cala Figuera. A continuació pugem per un caminet que ens portarà al camping Cala Llevadó, però just arribats a la carretera, gIrem cap esquerra i passem pel costat de la tanca que barra el pas als cotxes i agafem una pista de baixada que ens durà a la platja de Llorell.

La cala de Llorell és gran i llarga i sembla que al final no tingui sortida però es veu un caminet de pujada que ens portarà a una petita pista que es dirigueix a un túnel excavat a la roca que al atravesar-lo ens deixa sobre d'una petita caleta bufona. Baixem cap a la cala perquè els tunels succesius estàn tancats per esllevisades. Per la platja arribem fins la platja de Portopí.

Recorrem la platja de Portopí fins al final de tot. Uns metres abans de les roques sembla que hi hagi un camí que no porta enlloc. S'ha de continuar pocs metres més enllà per les roques per veure un camí empinat amb una cadena que ens ajudarà per realitzar una forta pujada i vèncer el desnivell. Continuem per camí interior aquesta vegada, per tornar a baixar fins a una petita caleta de pedra, anomenada cala Morisca.

De cala Morisca remuntem un camí, primer estret i després més ample (pista) que ens portarà a una urbanització i amb el retrobament de GR. Aquest GR ens portarà per asfalt una bona estona fins la platja de Canyelles.

A la platja de Canyelles mengem una miqueta i tot seguit seguim el GR de pujada per dintre la urbanització amb grans torres i camí interior fins que recobrem la costa sobre la punta de la tortuga aproximadament. A continuació agafem un camí coster, amb contrucció de pedres que passarà sobre la caleta d'en Trons, cala des Frares, rodejarà el Jaciemnt Ibèric del Turó Rodó fins arribar a la platja de sa Caleta i a continuació a la platja gran de Lloret de Mar.
Waypoint

TOSSA DE MAR

Waypoint

PLATJA D'ES CODOLAR

Waypoint

MIRADOR

Waypoint

MIRADOR

Waypoint

MIRADOR

Waypoint

CALA ES LLEVADOR

Waypoint

CALA CARLOS

Waypoint

CALA FIGUERA

Waypoint

PLATJA DE LLORELL

Waypoint

PLATJA

Waypoint

PLATJA DE PORTOPI

Waypoint

CALA MORISCA

Waypoint

PLATJA DE CANYELLES

Waypoint

PLATJA DE SA SOMERA

Waypoint

CALETA D'EN TRONS

Waypoint

POBLAT IBERIC DEL TURO RODO

Waypoint

CALA ES FRARES

Waypoint

PLATJA DE SA CALETA

Waypoint

LLORET DE MAR

1 comment

  • Zdjęcie Nene00

    Nene00 2019-08-13

    I have followed this trail  zweryfikowane  View more

    Buen paisaje,al ir bordeando la costa se hace agradable. Hay tramos que el camino desaparece. Ciertos tramos son difíciles de subir,incluso hay cadenas adheridas al suelo para salvar el desnivel y poder agarrarse

You can or this trail