-
-
8 m
0 m
0
2,5
5,0
10,01 km

Obejrzane 198 razy, pobrane 2 razy

w pobliżu Casas Las Basas, Valencia (España)

La ruta de Riu Vaca és un itinerari apte per a gaudir tot classe de públic. L'objectiu és descobrir el seu particular encant i apreciar la rica biodiversitat de la zona humida del litoral local. És un recorregut de 10km ideal per a gaudir a peu o en bicicleta.
El Riu Vaca té el seu naixement en el massís del Monduver concretament en l'Avenc de la Donzella en Barx i recorre els termes de Simat , Benifairó i Tavernes de la Valldigna . Desembocant en el nostre terme en la zona de la Goleta .
Al llarg del recorregut , descobrirem part del patrimoni natural i històric de l'entorn local. Junt amb l'exuberant vegetació de canyar , senill i bova . També trobarem la Torre de Guaita del segle XVI.
Molta precaució en la zona de camons esfaltats amb els vehicles.

La ruta de Rio Vaca es un itinerario apto para disfrutar todo clase de público. El objetivo es descubrir su particular encanto y apreciar la rica biodiversidad de la zona húmeda del litoral local. Es un recorrido de 10km ideal para disfrutar a pie o en bicicleta.
Lo Rio Vaca nace en el macizo del Monduver concretamente en la Sima de la “Doncella” en Barx y recorre los términos de Simat , Benifairó y Tavernes de la Valldigna . Desembocando en nuestro término en la zona de la Goleta .
A lo largo del recorrido , descubriremos parte del patrimonio natural e histórico del entorno local. Junto con la exuberante vegetación de cañaveral . También encontraremos la Torre de Vigila del siglo XVI
Mucha precaución en los caminos asfaltados con los vehículos .

Komentarze

    You can or this trail