Współrzędne 1263

Uploaded 26 stycznia 2014

-
-
682 m
223 m
0
9,8
20
39,01 km

Obejrzane 2869 razy, pobrane 4 razy

w pobliżu Cabrera d'Igualada, Catalunya (España)

Stanowisko archeologiczne

Balma de Can Solà.

Waypoint

Depòsit d'aigua.

Architektura sakralna

Mas Bonans.

Waypoint

Vallbona d'Anoia.

Vallbona d'Anoia és un municipi de la comarca de l'Anoia.
Waypoint

La Font de la Reina.

La Font de la Reina és un veïnat de la vila de Capellades (Anoia). És a l'est de la vila, a l'antic camí ral que vorejava el riu. Està format per un reduït conjunt d'edificis que formen un únic carrer. Hi ha una capella dedicada a santa Bàrbara, del segle XVII. El lloc constituïa un lloc estratègic de pas fet que explicaria l'existència de nombrosos hostals. Al costat del portal d'un hostal hi ha una font neoclàssica en forma de bust femení, dels pits de la qual brollaven dos raigs d'aigua. Hom creu que fou esculpida en memòria de la reina Peronella d'Aragó, muller de Ramon Berenguer IV, que el 1151 va passar pel lloc, que ha conservat en el seu topònim el fet històric.
Waypoint

Capellades.

Capellades és una vila i municipi de la comarca de l'Anoia.
fontanna

La Rata.

Zamek

La Pobla de Claramunt.

La Pobla de Claramunt és un municipi de la comarca de l'Anoia.
Waypoint

Els Vivencs (La Pobla de Claramunt).

Els Vivencs és un petit barri situat a l'est del terme de la Pobla de Claramunt (Anoia), emplaçat entre els torrents de Cal Galan i del Forn d'en Munner, ambdós tributaris del riu Anoia. Està separat físicament del nucli urbà d'aquest municipi per alguns camps de conreu i un parc públic (el Parc del Mil·lenari). Amb una quinzena de cases, aquest indret compta aproximadament amb quaranta habitants. Destaquen algunes masies, com ara Cal Puget, actualment transformada en un restaurant, Cal Sabaté o Cal Pere Valls. Per altra banda, els Vivencs són coneguts arreu de la comarca per la seva font, situada a la plaça de Sant Josep, al centre del barri.
Waypoint

Els Masets.

Waypoint

Can Mabres.

Ruiny

Cal Muset.

Rzeka

Font de Ferro.

Waypoint

Can Soteres.

Przełęcz

Coll del Bruc.

Waypoint

Montserrat Parc.

szczyt

Fembra Morta.

La Fembra Morta és una muntanya de 685 metres que es troba entre els municipis d'Castellolí i Piera a la comarca de l'Anoia.
Rzeka

Ca n'Aguilera.

Ca n'Aguilera és una entitat de població del municipi de Piera, a la comarca de l'Anoia, que compta amb 175 habitants (2005). La pedania es va formar al voltant de la casa de la família Zaragoza de Viala (descendents dels Aguilera). La casa popularment es coneix com la Baronia de Ca N'Aguilera per un dels títols nobiliaris de la família: la Baronia d'Almenar. L'edificació principal data del segle XV. El conjunt arquitectònic de la Baronia està format per la casa principal amb l'església, que és d'estil modernista i és obra de Francesc Berenguer i Mestres, deixeble de Antoni Gaudí. El 12 de juny de 1712 en Josep Aguilera i Centelles va rebre llicència per a "obrar capella" al costat de la casa principal pero no va ser fins a finals de 1910, quan va ser construïda de nou, que l'Església va esdevenir la construcció d'avui en dia. Les mecenes de la remodelació modernista de l'església varen ser Mercedes d'Aiguavives i de León, baronessa d'Almenar i la seva filla Isabel de Viala i d'Aiguavives, viuda de Matíes Zaragoza de Viala. El 23 de gener de 1921 l'esglèsia va ser cedida l'església al Bisbat, essent bisbe de Barcelona el doctor Ramón Guillamet i Comas. En Joan Vilanova i Cucurella ha publicat el llibre Camins per la memòria, que relata tradicions, costums i part de la història del llogaret des de principis del segle XX.
Waypoint

Can Martí de l'Estela.

Waypoint

El Bosc de l'Àliga.

Informacja

Tenis Piera.

Waypoint

La Venta i Can Mossarro.

Waypoint

La Terrera.

Komentarze

    You can or this trail