Czas  5 godzin 4 minut

Współrzędne 3656

Uploaded 11 listopada 2016

Recorded listopada 2016

 • Rating

   
 • Information

   
 • Easy to follow

   
 • Scenery

   
-
-
253 m
79 m
0
11
23
45,49 km

Obejrzane 669 razy, pobrane 35 razy

w pobliżu Santa Cristina d'Aro, Catalunya (España)

DESCRIPCION EN CATALAN - CASTELLANO E INGLES

Avui he fet una ruta senzilla i que passa per llocs molt bonics i tot amb pistes fàcils per la seva amplada i poca dificultat tècnica.
Sortida de Sta.Cristina pel carril bici fins a la Costa d'Alou, per girar a la dreta i anar a trobar la Ctra. De Romanya, d'aqui ja vaig a buscar pistes forestals per arribar a la Cabra Penjada, un lloc on conflueixen diverses pistes, i d'aqui baixant arribem a els Camps de Can Bota i tenint en direcció a Cassà per unes pistes molt amples de bon fer i sense cap dificultat. Després d'aqui vaig a travessar la Ctra. De Girona a Sant Feliu per sota de la mateixa a l'altura del Poligono del suro de Cassà, i travessant perpendicularment el carril bici, a l'altura de la granja de vaques vaig en direcció a Caldes, i en arribar a la Ctra. de Llagostera a Caldes es travessa per anar a prendre la Ruta de Les Ermites-MAS MATETAS, i seguint la pista fins a Mas Caldas on vaig girar a l'esquerra fins arribar a la pista que ens portarà a Mas Gascons, per anar a Llagostera on comissió a el carril, i després del bon menjar el retorn pel carril bici altre cop ..

RUTA DIVERTIDA FACIL QUE ÉS APTA PER A TOTHOM.Hoy he hecho una ruta sencilla y que pasa por lugares muy bonitos y todo con pistas faciles por su anchura y poca dificultad técnica.
SalIda de Sta.Cristina por el carril bici hasta la Costa d'Alou, para girar a la derecha e ir a encontrar la Ctra. de Romanya, de aqui ya voy a buscar pistas forestales para llegar a la Cabra Penjada, un lugar donde confluyeN varias pistas, y de aqui bajando llegamos a els Camps de Can Bota y tomando en direccion a Cassa por unas pistas muy anchas de buen hacer y sin ninguna dificultad. Despues de aqui voy a atravesar la Ctra. de Girona a Sant Feliu por debajo de la misma a la altura del Poligono del corcho de Cassa, y atravesando perpendicularmente el carril bici, a la altura de la granja de vacas voy en direccion a Caldes , y al llegar a la Ctra. de LLagostera a Caldas se atraviesa para ir a tomar la Ruta de Las Ermitas-MAS MATETAS, y siguiendo la pista hasta Mas Caldas donde giré a la izquierda hasta llegar a la pista que nos llevara a Mas Gascons, para ir a LLagostera donde comi en El Carril, y despues de la buena comida el regreso por el carril bici otra vez..

RUTA DIVERTIDA FACIL QUE ES APTA PARA TODO EL MUNDO


Today I have made a simple route and passing through very beautiful places and everything with easy tracks because of its width and little technical difficulty.
Depart from Sta.Cristina along the bike path to the Costa d'Alou, to turn right and go to the Ctra. De Romanya. From here, I'm going to look for forest tracks to get to the Penha Penjada, a place where you meet Several tracks, and from here down we reach the Camps de Can Bota and taking in direction to Cassa for very broad tracks of good to do and without any difficulty. After this I will cross the Ctra. De Girona to Sant Feliu below it at the height of the Polygon of the cork of Cassa, and crossing perpendicularly the bike path, at the height of the cow farm I go in the direction of Caldes, And when you reach the Ctra. De LLagostera to Caldas you cross to go to take the Route of the Hermits-MAS MATETAS, and following the track until Mas Caldas where I turned left until you reach the track that will take us to Mas Gascons, To go to LLagostera where I ate in El Carril, and after the good food the return by the bike lane again ..

EASY FUN ROUTE THAT IS FIT FOR EVERYONE
Skrzyżowanie

Encreuament casa blanca

Encreuament casa blanca
Skrzyżowanie

Cabra Penjada

Cabra Penjada
Skrzyżowanie

Camps d'en Bota

Camps d'en Bota
Skrzyżowanie

Camps de Can Bota

Camps de Can Bota
Skrzyżowanie

Encreuament pista Can Sardanes

Encreuament pista Can Sardanes
Waypoint

Finca Mas Palau

Finca Mas Palau
Waypoint

Finca Can Sardanes

Finca Can Sardanes
Punkt informacyjny

Camps de Cassa

Camps de Cassa
Skrzyżowanie

Encreuament ctra. CALDES

Encreuament ctra. CALDES
Waypoint

Mas Caldas

Mas Caldas
Skrzyżowanie

Encreuament Can Gascons

Encreuament Can Gascons
Punkt informacyjny

Finca Can Gascons

Finca Can Gascons

2 Opinie

 • Zdjęcie miag

  miag 2016-11-12

  I have followed this trail  View more

  Esto si que es una ruta bien diseñada, explicada y fotografiada.

 • amsluengo 2019-11-24

  I have followed this trail  View more

  Interesante recorrido parte del cual ya conocía parte por haberlo hecho a pie. En mi caso lo alargué un poco empezando desde Sant Feliu de Guixols. Es interesante abandonar el carrilet y rutear por sitios así en esta época del año. Agradecimientos al compañero RODRI1951 por compartir.

You can or this trail