Moving time  28 minut

Czas  45 minut

Współrzędne 515

Uploaded 21 marca 2018

Recorded marca 2018

-
-
180 m
108 m
0
0,8
1,6
3,3 km

Obejrzane 42 razy, pobrane 0 razy

w pobliżu Cerdanyola del Vallès, Catalunya (España)

Farem una ruta per la Vall de Gausac on pasarem per diferents itineraris bastant interessants on també podrem disfrutar del paisatge, la fauna, la flora, etc...
La ruta requereix un nivell bàsic de BTT perquè és un ruta d'un nivell moderat amb un desnivell d'uns 51 metres i aproximadament d'uns 3,30 kilòmeteres de recorregut (aquestes dades són del segon tram).

La ruta al final del tot el recorregut tindrà uns 8 kilòmetres aproximadament de distància
Skrzyżowanie

Cruïlla 32

Desprès de agafar el camí de l'esquerra que era un camí estret (és una trialera), arribarem a una intersecció on haurem de continuar rectes per el camí ample (no baixem en ningun moment).
Skrzyżowanie

Cruïlla 33

A continuació, quan estiguem avançant per el camí ample trobarem una altre intersecció on haurem de deixar la bicicleta a dalt del camí o baixar-la perquè haurem de agafar el camí de l'esquerra que són unes escales. Haurem de baixar fins abaix del tot per trobar la Font de Sant Pau
Informacja

Cartell informatiu 15

Aquest cartell informatiu ens indica que si agafem el camí de l'esquerra arribariem a la Font de Sant Pau, per tant, aniriem correctament.
Waypoint

5. Font de Sant Pau

Està situada a la llera d’un rierol d’aigues cristal•lines i rodejada d’una abundant vegetació de la qual destaquem uns gran plàtans. El doll i la pica estan dins una construcció ornamental feta de pedra vista en forma de cova. La font va ser retrobada per Miquel Tormos després de més de cinquanta anys d’haver estat perduda i soterrada per esllavissades. Estava mig metre per sota del sòl. Un cop ubicada i després d’haver desenterrat un banc de pedra d’uns 12 metres de llarg, va ser notificada al Patronat de Collserola el qual es va posar d’acord amb l’Ajuntament de Cerdanyola i la van recuperar totalment l’any 1996. L’entorn és ampli i molt ben conservat, format per una ampla vorera que per un costat té una gran bancada i per l’altre el rierol. És el cinquè punt d'interès de la nostra ruta.
Skrzyżowanie

Cruïlla 34

Desprès de visitar la Font de Sant Pau haurem de donar mitjà volta i haurem de pujar per les escales que habiem baixat abans per anar a dalt del camí per continuar la ruta
Skrzyżowanie

Cruïlla 35

A continuació, desprès de pujar trobarem una intersecció on haurem de agafar el camí de l'esquerra que és un camí ample però de pujada, per tant, haurem de ajustar canvis per facilitar la pujada. És necesita un nivell mitjà de BTT per pujar bé la pujada del camí ( perquè trobes molts obstacles naturals rames, raizes, etc..)
Informacja

Cartell informatiu 16

Aquest cartell informatiu ens informa que si continuem per aquest camí arribariem a Sant Cugat del Vallès, per tant, anem correctament. A més el mapa ho marca com ha camí.
Skrzyżowanie

Cruïlla 36

Quan arribem a dalt del tot de la pujada per el camí ample trobarem un altre intersecció on haurem de agafar el camí ample de l'esquerra que és un tram depujada, per tant, haurem de ajustar canvis per facilitar la pujada.
Informacja

Cartell informatiu 17

Aquest cartell informatiu ens indica que si continuem per el camí de la dreta arribarem a Sant Cugat del Vallès. A més al mapa ho marca que anem per una pista secundària i que hi ha una edificació per això aniriem bé per el camí.
Skrzyżowanie

Cruïlla 37

Desprès de fer la pujada per el camí ample trobarem una cruïlla on haurem de seguir rectes per el mateix camí ample, però es vindrà un tram de baixada. Haurem de tindre compte, perquè desprès de la baixada ens vindrà una pujada, per tant, haurem de ajustar canvis per facilitar la pujada.
Informacja

Cartell informatiu 18

Aquest cartell informatiu ens indica que si continuem rectes per el camí arribarem a Sant Cugat del Vallès. A més al mapa ho marca que anem per una pista secundària i que hi ha una edificació per això aniriem bé per el camí.
Skrzyżowanie

Cruïlla 38

Quan ja estiguem fent la pujada per el camí ample trobarem una intersecció on haurem de continuar per el mateix camí ample (no ens desviem en ningun moment), però hara ens vindrà un tram bastant fort i llarg de pujada, per tant, haurem de ajustar canvis per facilitar la pujada. Al final del camí (desprès de la pujada) hi haurà un petit tram de baixada.
Skrzyżowanie

Cruïlla 39

Desprès de fer el tram del camí de baixada ens trobarem una altre cruïlla on haurem de agafar el camí de l'esquerra que és un camí ample i de baixada.
Informacja

Cartell informatiu 19

Aquest cartell informatiu ens indica que si agafem el cami B 07 del Parc de Collserola arribariem a Sant Cugat del Vallès, per tant, aniriem bé.
Skrzyżowanie

Cruïlla 40

Durant la baixada trobarem per el camí una intersecció on haurem de anar rectes per el mateix camí ample (no ens desviem del camí) que continuarà sent baixada. Desprès de la baixada ens vindrà un tram de pujada, per tant, haurem de ajustar canvis per facilitar la pujada.
Informacja

Cartell informatiu 20

Aquest cartell informatiu ens indica que si agafem el cami B 07 del Parc de Collserola arribariem a Sant Cugat del Vallès, per tant, aniriem bé.
Skrzyżowanie

Cruïlla 41

Dèspres de fer el tram de pujada per el camí ample trobarem un altre intersecció on haurem de agafar el camí de la dreta que és un cami ample i de baixada.
Skrzyżowanie

Cruïlla 42

Quan estiguem en la baixada per el camí ample trobarem un altre intersecció on haurem de continuar rectes per el mateix camí ample que continuarà sent baixada (és una trialera).
Skrzyżowanie

Cruïlla 43

Quan estiguem baixant per la trialera veurem una intersecció amb dos camins, podem agafar els dos camins perquè van al mateix lloc per és recomenable agafar el camí de la dreta que és més ample i més fàcil de baixar.
Skrzyżowanie

Cruïlla 44

Quan arribem al final de la trialera sortirem a un punt on hi haurà una intersecció haurem de agafar el segon camí començant per l'esquerra que és un camí ample i de baixada. És un camí principal.
Skrzyżowanie

Cruïlla 45

A continuació, desprès de agafar el camí ample (el cami prinicpal) quan avançem trobarem una altre cruïlla on haurem de continuar rectes per el mateix camí ample i de baixada (no ens desviem).
Skrzyżowanie

Cruïlla 46

Desprès, abaix del camí (desprès de la baixada) trobarem una intersecció on haurem de agafar el cami de la dreta que és un cami ample hi ha més un camí principal.
Informacja

Cartell informatiu 21

Aquest cartell informatiu ens indica que si agafem ell camí de la dreta arribarem a Sant Cugat del Vallès. A més el mapa ho marca com a pista secundària i és agafar el GR-173.
Skrzyżowanie

Cruïlla 47

Per últim, desprès de agafar el camí ample de la dreta trobarem un altre intersecció on haurem de continuar rectes per el mateix camí principal (no ens desviem), i ja podrem observa el Pi d'en Xandrí que és on acaba la ruta.
Informacja

Cartell informatiu 22

Aquest cartell informatiu ens inidca que si seguim el camí recte arribariem a Sant Cugat del Vallès. A més el mapa ho marca com pista secundària i continuem per el GR-173.
Waypoint

6. Pi d'en Xandri

És el sisè punt d'interès de la ruta. En aquest punt d'interès finalitzaria la ruta. (Explicació en el primer punt d'interès).

Komentarze

    You can or this trail