Moving time  2 godzin 56 minut

Czas  6 godzin 43 minut

Współrzędne 3655

Uploaded 13 lutego 2020

Recorded lutego 2020

-
-
386 m
150 m
0
6,1
12
24,23 km

Obejrzane 68 razy, pobrane 2 razy

w pobliżu Darnius, Catalunya (España)

Ruta que forma parte de una serie de rutas para descubrir los Gigantes del bosque, catalogados y señalados en el mapa que hay en la Provincia de Girona.

En este caso son el plátano de Can Massot y La Alzina de la Coma

Primero vemos el espectacular Plátano de Can Massot, que está pegado a la carretera que va a Maçanet, luego tomamos esta carretera asfaltada hasta llegar al Kilómetro 3.5 en que nos desviamos hacia la Ermita de Sant Esteve del Llop. Una vez pasada esta, el descenso es muy resbaladizo y esté lleno de arena que han liberado la cantidad de motos que al parecer pasan por esta zona.

En la zona de el Suru de la Pubilla, hay algunos caminos sin salida y de los que hemos tenido que regresar. El árbol es espectacular y es uno de los más bonitos que hemos visto en nuestra Provincia.

El resto de la ruta solo presenta alguna pequeña dificultad cerca del Hotel La Central. A partir de aquí regresa el asfalto hasta llegar a Darnius.


Ruta que forma part d'una sèrie de rutes per descobrir els Gegants de bosc, catalogats i assenyalats al mapa que hi ha a la Província de Girona.

En aquest cas són el plàtan de Can Massot i La Alzina de la Coma

Primer veiem l'espectacular Plàtan de Can Massot, que està enganxat a la carretera que va a Maçanet, després prenem aquesta carretera asfaltada fins arribar a l'Quilòmetre 3.5 en què ens desviem cap a l'Ermita de Sant Esteve de l'Llop. Un cop passada aquesta, el descens és molt relliscós i estigui ple de sorra que han alliberat la quantitat de motos que a el parer passen per aquesta zona.

A la zona de l'Suru de la Pubilla, hi ha alguns camins sense sortida i dels quals hem hagut de tornar. L'arbre és espectacular i és un dels més bonics que hem vist en la nostra Província.

La resta de la ruta només presenta alguna petita dificultat prop de l'Hotel La Central. A partir d'aquí torna l'asfalt fins arribar a Darnius


Route that is part of a series of routes to discover the Giants of the forest, cataloged and marked on the map in the Province of Girona.

In this case they are the banana of Can Massot and La Alzina de la Coma

First we see the spectacular Banana de Can Massot, which is attached to the road that goes to Maçanet, then we take this paved road until we reach Kilometer 3.5 where we turn off towards the Ermita de Sant Esteve del Llop. Once past this, the descent is very slippery and full of sand that has released the number of motorcycles that apparently pass through this area.

In the Suru de la Pubilla area, there are some dead ends and from which we have had to return. The tree is spectacular and is one of the most beautiful we have seen in our Province.

The rest of the route only presents some small difficulty near the Hotel La Central. From here the asphalt returns until reaching Darnius.
Zdjęcie

Foto

Zdjęcie

Foto

Zdjęcie

Sant Esteve del Llop

Zdjęcie

Foto

Zdjęcie

Foto

Zdjęcie

Foto

Zdjęcie

Foto

Zdjęcie

Foto

Zdjęcie

Foto

Zdjęcie

Foto

Zdjęcie

Foto

Zdjęcie

Foto

Zdjęcie

Foto

Zdjęcie

Foto

Komentarze

    You can or this trail