-
-
515 m
93 m
0
11
22
44,63 km

Obejrzane 56 razy, pobrane 3 razy

w pobliżu Sant Gervasi - Galvany, Catalunya (España)

2019-01-13 btt trialero por Molins
Bcn, ctra de les aigües, Sant Pere Martir, trialera sinuosa, pk de can cuias, trialera de Per de subida (ciclable pero muy dura y tecnica), Can Pascual, Coll de can Pascual, ctra de Molins, Trialera de MArtin de bajada, pista de bajada a Sant FEliu, Cimentera, pista subida, trialera de bajada a golf de can cuias, subida de las cabras, pista, subida al coll de can cuias, trialera de Monti 2 (muy tecnica y muy exigente pero ciclable, subida al turo de mulei y bajada a sant Pere del Romani, Baixada a la riera d'en Bonet i pujada fins castellciuro i amunt per pista fins la cruilla per agafar la trialera de baixada a Molins (tecnica pero ciclable), subida a la pista del circuit de cros (rampa muy dura) , pista i baixada a creuar la riera de vallvidrera, pista a can planes, i pujada trialera del pi (ciclable pero muy dura), trialera de pujada de les torres, trialera de pujada a ctra de molins, ctra de molins hasta atajo, atajo, ctra de molins hasta Coll de can pascual, pujada fins dalt per pista, trialera de les torres però amb variant dreta ( super tecnica), pista fins pk de can cuias, i vallvidrera, la Verge, Trialera de down hill, trialera desde Can Caralleu al parc de l'oreneta, bcn

Komentarze

    You can or this trail