-
-
457 m
20 m
0
15
31
61,88 km

Obejrzane 75 razy, pobrane 2 razy

w pobliżu Sant Gervasi - Galvany, Catalunya (España)

2018-03-11 tibidabo mortirolo y vuelta al tibidabo
bcn, carrer carroç, ctra aigües, trialera , can Borni, font groga, turo sta. Mª, forat del vent, bajada trialera, tanatori, trialera del verges, Montcada, depuradora de la Llagosta, sant cebria de cabanyes, pujada a la Coscollada pel lado oscuro, trialera al costat de la pista, la vallensana, sant onofre, trialera bestial, sant climent, coll de les ermitas, trialera de bajada a Montcada, MOntcada, pujada pel torrent de Torre Baro, Torre Baro, trialera de pujada al coll de canyelles, coll de canyelles, ctra de les aigües, forat del vent, font groga, can Borni, TRialera del Cabaleiro, trialera del convent, bcn

65 Kms i 1650 mts de desnivell

Komentarze

    You can or this trail