-
-
497 m
78 m
0
13
26
52,34 km

Obejrzane 205 razy, pobrane 12 razy

w pobliżu Sant Gervasi - Galvany, Catalunya (España)

bcn.ctra vallvidrera, ctra de les aigües, rampon de Vallparc, can Borni, font groga, turo de sta maria, portal de valldaura, forat del vent, cementiri de collserola,area de lleure de can cuias, carretera del cementiri, trialera, trialera de baixada darrera tanatori.pista de can Cata, trialera fins pista del torrent de sant Iscle, Cerdanyola, pista cap a can coll, can coll, turo de can coll, corriol mou fins a la sortida de la del 30% turo de can castello, pista y pujada trialera a torre cendrera, pi d'en xandri, torre negra, can Bell, pujada trialera suicida (a evitar) fins mas del bosc, arrabassada, baixada i pujada a can cases, ctra de can cortes, pujada dels atletes, tibidabo, bombers, bcn

Komentarze

    You can or this trail