-
-
205 m
23 m
0
16
31
62,73 km

Obejrzane 847 razy, pobrane 16 razy

w pobliżu el Poblenou, Catalunya (España)

Sortida de Llers, baixem a Pont de Molins per el camí del castell d´Hortal, arribem al riu Muga, passem per Pont de Molins i seguin el Muga ara direcció est, arribem a Cabanes, ara agafem una pista de terra direcció nord- est, passem per les Olives i fins que trobem la carretera GI-6021, la seguim 100 metres direcció a Perelada, trenquem a l'esquerra avén passat el rec de L´Orlina seguim per una pista de terra fins al Mas Mir ont trobem una altra pista que ve de Perelada, la seguim direcció nord passem per Sant Joan de Degollicí, Can Conxa, can Cosfei, La Bassa, Sant Romà de Delfià i Delfià, travessem la carretera asfaltada i pugem per Cal Tripaire, Bosc d`en garriga, Bosc d'en Soler, pla de Vilamaniscle i Vilamaniscle, sortim de Vilamaniscle per la carretera dels estanys, Pardells i abans d´arribar a la barraca d´en Soler trenquem a la dreta cap al turó de Pardells, pugem el turo i baixada direcció a Rabós passem per Rabós i agafem la pista direcció al coll de Fornell ara direcció a Espolla, ara direcció a Vilartolí passant per el mas Torres, Barri de Dalt i Menhir de Santa Fe ara baixada cap a les Closes, Pla dels Torlits, La bateria i els estanys, Els Tallats, Bosc dels Tallats, coll de la Muntada i abans d'arribar a Vilarnadal al coll de la Muntada, pista a la dreta cap a la riera de Torralles seguim el curs de la riera fins a can Romagosa, travessem el riu Llobregat i per sobre l'autopista, travessem la nacional cap al Mas del Cotó i arribem als Cellers i Pont de Molins, ara ens queda la pujada a Llers, Fem un intent per una pista desprès de la via del tren però degut al foc del any pesat no trobo el camí, reculo per buscar una alternativa i pujo per el camí de les Boigues fins que trobo un trencant a la dreta i ho provo, hi ha unes pujades bastant dures i tant-tant arribo a Llers.
En total uns 63 km. i uns 700 metres de desnivell acumulat.
Ruta totalment ciclable però amb molta pista.

View more external

Komentarze

    You can or this trail