-
-
155 m
38 m
0
3,7
7,4
14,76 km

Obejrzane 1035 razy, pobrane 2 razy

w pobliżu  San-Lee Park, North Carolina (United States)

San Lee Park

(Versió en Català al final/Catalan version at the end)

I arrived at 9:30, with a GT Avalanche 3, practically brand new, in the boot of the rental car. A very kind colleague had lent me his XC bike the day before (many thanks, Harold, if you read this!)

I stopped at the information office, and they gave a small map, to get an idea of the area, but they are changing the trails and didn't have a map yet.

I then parked next to the trial start, I was the only one in all the park!

The weather was quite cold, 45ºF, so I even wore my raincoat. Good thing, as it also started to drizzle, but it stopped immediately. That happened again later, a couple of times, but it never rained.

The trail was fun, a singletrack that keeps winding all the time, no long climbs, no long downhill sections, as there are no mountains, just small hills. You keep finding signs, informing of the difficult sections ahead, or directing you to the easy bypass. The difficult sections are not very difficult, though, if you have some experience. Berms, jumps (I did not jump at all, with a bike that was not mine and had flat pedals, I don't know how to keep the bike with me without cleats!), rocks, and the occasional creek crossing.

Nice scenery, and in theory you can see some animals, but I didn't see any. A pity as I would have loved to see beavers or otters, or an opossum... But not a single one.

The only bad thing is that I'm not fit enough yet, so I only got to ride one lap. I wanted to ride two to get some extra miles on my legs, but the tech sections (the ones with lots of rocks) got me tired enough.

As I said, all the park was mine :D . When I was leaving another biker was arriving. No one else...

--------------------

Vaig arribar a les 09:30 , amb una GT Avalanche 3, pràcticament nova , al maleter del cotxe de lloguer . Un col·lega molt amable me l'havia deixat el dia anterior ( oltes gràcies, Harold , si llegeixes això!)

Em vaig aturar a l'oficina d'informació, i em van donar un petit mapa, per tenir una idea de la zona, però estan canviant els senders i no tenien el nou mapa encara.

Llavors vaig anar a aparcar al principi del recorregut, jo era l'única persona en tot el parc!

El temps era bastant fred, 7ºC, de manera que fins i tot em vaig posar l'impermeable. Que no va estar de més, ja que també va començar a plovisquejar, però es va aturar immediatament. Això va tornar a passar més tard, un parell de vegades, però no va arribar a ploure .

El recorregut va ser molt divertit , un corriol que va fent voltes tota la estona, no hi ha pujades llargues, ni hi ha llargs trams de descens, ja que no hi ha muntanyes, només petits turons. Van apareixent rètols, informant just abans de les seccions difícils, o que mostren per on tallar per la versió fàcil. Les seccions difícils no són molt difícils, però, si es té una mica d'experiència. Corbes amb peralt, salts (no vaig arribar a saltar, amb una bici que no era meva i tenia pedals de plataforma, no sé com mantenir la bici amb mi sense cales!), pedres, i travessar algun rierol.

Bonic paisatge, i en teoria es poden alguns animals, però jo no en vaig veure cap. Una pena, ja que m'hagués agradat veure castors o llúdrigues, o un opòssum ... Però ni un de sol.

L'única cosa dolenta és que no estic prou en forma, però, de manera que només vaig fer una volta. Volia fer-ne dues per posar alguns quilòmetres extra a les cames, però les seccions tècniques (les que tenien un munt de pedra) em van cansar bastant.

Com he dit, tot el parc era per a mi :D. Quan me n'anava, arribava un altre ciclista. Ningú més...

Komentarze

    You can or this trail